Autor: Tanel Raig • 19. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

G4S lõpetab tavakullerteenuse osutamise

AS G4S Eesti on otsustanud loobuda tavakullerteenuse pakkumisest ja keskenduda turvakulleri teenusele.

G4S Eesti sularahadivisjoni direktor Peeter Torim ütles, et ettevõttes on alustatud kulleriosakonna töö reorganiseerimisega – edaspidi keskendutakse turvakulleri teenuse pakkumisele ja tavakulleri vedude osakaal väheneb. „G4Si sularahadivisjoni arenguplaani kohaselt kavatseme keskenduda põhitegevusele: investeerime rahaveosse ning kõrgendatud turvameetmeid nõudvate saadetiste veosse,“ rääkis Torim.

Ta möönis, et muutused on tingitud ka kullerveoturul toimuvast. Torimi ütlusel on üleküllastunud turul konkurents väga tugev ning teenusepakkuja saab eristuda vaid läbi kvaliteetse ja ainulaadse teenuse.

G4Si turuosa on kullervedude turul olnud seni 3%.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077