Tanel Raig • 13. november 2013
Jaga lugu:

Illimar Paul: Pakiautomaadid muutuvad mobiilseks

Logistika Aastakonverentsi peakorraldaja Illimar Paul ennustas konverentsil, mis muutub lähitulevikus logistikas. Tema ütlusel muutuvad praegu laialt kasutatavad postipakiautomaadid peatselt mobiilseks.

Täna toimuval 15. Logistika Aastakonverentsil tehti avaettekandes tagasivaade, mis on 15 aasta jooksul logistikas muutunud ning prognoositi, mis järgmise 15 aasta jooksul ees ootab. Ühe muutusena on Pauli sõnul juba lähiajal oodata, et pakiautomaatide süsteem hakkab levima ka toidukaupade saatmisel. Väikese rahvaarvuga kohtades muutuvad aga pakiautomaadid mobiilseks, rääkis Paul.

„Autolavka saab teise tähenduse. Autolavkas hakkavad olema pakiautomaadid,“ ennustas Paul.  Ta kirjeldas, et autolahvka käib külas paar korda nädalas ja inimene saab oma PIN-koodiga avada autos oleva pakiautomaadi ukse ning tellitud toidukauba kätte. „See tulevik ei ole enam kaugel,“ lubas Paul.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee