Autor: Tanel Raig • 13. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Illimar Paul: Pakiautomaadid muutuvad mobiilseks

Logistika Aastakonverentsi peakorraldaja Illimar Paul ennustas konverentsil, mis muutub lähitulevikus logistikas. Tema ütlusel muutuvad praegu laialt kasutatavad postipakiautomaadid peatselt mobiilseks.

Täna toimuval 15. Logistika Aastakonverentsil tehti avaettekandes tagasivaade, mis on 15 aasta jooksul logistikas muutunud ning prognoositi, mis järgmise 15 aasta jooksul ees ootab. Ühe muutusena on Pauli sõnul juba lähiajal oodata, et pakiautomaatide süsteem hakkab levima ka toidukaupade saatmisel. Väikese rahvaarvuga kohtades muutuvad aga pakiautomaadid mobiilseks, rääkis Paul.

„Autolavka saab teise tähenduse. Autolavkas hakkavad olema pakiautomaadid,“ ennustas Paul.  Ta kirjeldas, et autolahvka käib külas paar korda nädalas ja inimene saab oma PIN-koodiga avada autos oleva pakiautomaadi ukse ning tellitud toidukauba kätte. „See tulevik ei ole enam kaugel,“ lubas Paul.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077