Autor: Romet Kreek • 4. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink vedas rohkem

Tallink vedas augustis mullusest rohkem nii reisijaid, sõiduautosid kui ka kaubaautosid. Reisijateveo parenemine oli minimaalne, kasvades 0,1%.

Tallink vedas augustis 0,1% enam reisijaid ehk 930 346 inimest, teatas ettevõte börsile. Reisjatevedu vähenes Soome-Rootsi liinil ja Eesti-Rootsi liinil, kuid kasvas Eesti-Soome ja Läti-Rootsi liinil.

Kaubavedu suurenes kõigil liinidel ja ulatus kokku 25 261 ühikuni. Sõiduautode vedu kahanes samadel liinidel, kus reisijatevedu, kuid kokku veeti 0,5% mullusest rohkem sõiduautosid ehk 122 618 sõiduautot.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077