• 23.08.13, 14:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Estonian Air võimaldab automaatset check-ini

Estonian Air võttis esimese Balti riikide lennufirmana kasutusele automaatse check-ini, teatas ettevõte.
Automaatse check-ini tellimiseks tuleb piletit ostes sisestada reisija mobiiltelefoni number. Automaatse check-ini korral saadetakse reisija mobiiltelefonile lennule registreerimise kinnitus ja link pardakaardile lennule eelneva päeva õhtul kell 19, kui lend väljub hommikul vahemikus kell 2-11, või 4 tundi enne plaanijärgset väljalendu, kui lend väljub pärast kella 11 hommikul. 
Automaatset check-ini saab tellida lendudele, mis algavad Amsterdamist, Brüsselist, Kopenhaagenist, Tallinnast, Vilniusest, Oslost, Pariisist, Trondheimist, Stockholmist ja Nizzast. Automaatse check-ini võimalus puudub lennujaamades, kus iseteeninduslik check-in pole veel võimalik (Moskva, Kiiev ja Peterburi).
Automaatse check-ini kasutamiseks on vajalik internetiühendusega mobiiltelefon ning pardakaardi loetava triipkoodi esitamise võimalus. Kui see puudub, saab pardakaardi tasuta välja trükkida lennujaama check-in automaadist või küsida seda teenindajalt. 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele