Autor: Tanel Raig • 7. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veoautod jäävad järgmistel kuudel tööd ootama

Eesti Konjuktuuriinstituudi (EKI) teenindusbaromeetri järgi on transpordisektoris järgneva kolme kuu kindlustunde indikaator negatiivne.

EKI juuli küsitluse järgi on transport ainus teenindussektor, kus ettevõtete kindlustunne on järgmise kolme kuu suhtes negatiivne. Kindlustunde indikaator koosneb ettevõtete vastustest teenuste müügi, nõudluse ja nõudluse prognoosi kohta. Kõige pessimistlikumalt on transpordiettevõtted meelestatud järgmise kolme kuu nõudluse osas. 50% ettevõtetest leiab, et nõudlus väheneb. Nii suur hulk ettevõtteid prognoosis nõudluse vähenemist viimati möödunud aasta detsembris (51% vastanutest).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077