Autor: Tanel Raig • 15. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILDID: Transiidikeskus ehitab uut konteinerterminali

Transiidikeskus on alustanud alustanud ehitustöid uuel konteinerterminali maa-alal Muuga sadamas. Terminali esimese etapi ehitus läheb maksma 7-8 miljonit eurot.

Terminali laienduse esimeses etapis lõpetatakse 17. kai juures STS kraanatee ehitus. Ehitatakse valmis uus raudteelaadimisterminal ning uuest 27 hektariliselt terminalialast võetakse 8 hektarit. See võimaldab Transiidikeskusel aasta lõpuks tõsta  terminali võimsuse 600 000 TEUni aastas.

Transiidikeskuse juhi Erik Laidvee seljataha jääb tulevase raudtee tamm, kus saab hakata laadima korraga kahte rongipaari.
Foto: Tanel Raig
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077