Autor: Tanel Raig • 22. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti veofirmade tippjuhid valiti Euroopa parimate hulka

Rahvusvaheline Maanteetranspordi Liit (IRU) valis tänavu Euroopa 70 parima transpordifirma tippjuhi hulka kuue Eesti autotranspordifirma juhid.

Eestist jõudsid Euroopa parimate transpordijuhtide hulka OÜ Ne-Va Trans juht Jelena Netšajeva, Transring Tartu direktor Jaak Kivisild, OÜ Lextrans juhatuse liige Sven Aria, AS Saue Auto juht Urmas Müürsepp, AS Auto Võru juht Tõnis-Koit Pihu ja AS Saku AB juht Ole Loigu. Euroopa parimate hulka arvatud Eesti veofirmade juhtidest enamus leiab, et said auhinna tänu oma pikaajalisele tegutsemisele maanteetranspordi valdkonnas.

Jelena Netšajeva lõi ma autotranspordifirma 2002. aastal. Kui ta oma transpordifirmaga alustas, siis oli tal vaid üks-kaks veoauto. Nüüd on Ne-Va Transi litsentsi all neid 64. “Oli inimesi, kes minusse uskusid, logistik ja autojuhid, kes minuga kaasa tulid,” sõnas Netšajeva ja lisas, et ta ei ole seda auhinda IRU-lt saanud üksi.

IRU poolt Euroopa parimate transpordifirmade hulka valitud Eesti juhtidest kirjutab lähemalt 28. mail ilmuv Äripäeva Logistika kuukiri.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077