Autor: Ken Rohelaan • 6. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Daimler kutsub tagasi Mercedese väikekaubikuid

Daimler kutsub Euroopas tagasi 3500 Mercedes-Benz Citanit vigaste turvapatjade tõttu, vahendas Reuters.

Autotootja kõneisiku teatel vajavad vahetust akende juures paiknevad turvapadjad. Euroopas müüdavate autode turvalisust hindav organisatsioon Euro NCAP andis Citanile kokkupõrketesti põhjal kolm punkti viiest.

"Kokkupõrketesti tulemus on loomulikult täiesti mitterahuldav," ütles Daimleri tegevjuht Dieter Zetsche, kes juhib ka Mercedes-Benzi luksusautode divisjoni.

Zetsche on sattunud surve alla, et leida vastus konkureerimaks rivaalide BMW ja Audisid tootva Volkswageniga. Mercedes turundab end kui turvalist autotootjat, kui telereklaamides on masinatele antud nimetus "parim või eimiski".

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077