Autor: Tanel Raig • 28. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILDID: Logistika klubi SEBE üle vaatamas

SEBE juhtkond rõhutas Logistika klubi külastust vastuvõttes, et punaseid teemasid neil ei ole - kõike võis küsida ning ettenäidati kõik SEBE Tallinna baasi ruumid ja töökojad.

Logistika klubi peateema oli bussiettevõtte SEBE kogemus uute bussijuhtide värbamisel läbi koolituse. SEBE klubis räägitust ning teiste bussifirmade kommentaare juhtide koolitamise kohta kirjutab logistikauudised.ee pikemalt järgmisel nädalal.

Klubi on kogunenud laua äärde ja kuulevad SEBE Tartu osakonna juhi Tõnu Ruusamäe (vasakul keskel) ettekannet bussifirma läbiviidavast koolitusprogrammist. Kuulamas Ain Allik (Autra Koolitus), Tair Teder (MK Autobuss), Margus Uueni (DPD Eesti), Mihkel Mäehans (DPD Eesti), Lenno Põder (Ametikoolitus).
Autor: Tanel Raig
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077