Autor: Raigo Neudorf • 27. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valdav enamik eelistaks kasutada kodumaist autokütust

TNS Emori läbiviidud uuringust selgus, et pooled küsitletutest on kursis võimalusega toota põlevkiviõlist autokütust, neist 70% eelistaksid Eestis toodetud autokütust importkütusele teades, et selle kvaliteet on samaväärne, vahendab Äripäeva teemaveeb toostusuudised.ee.

Eestimaise autokütuse tootmine on uue, detsembris valminud Eesti Energia õlitehase Enefit280 kaugem eesmärk. Põlevkiviõli, mida kasutatakse kütusena näiteks laevatööstuses, katlamajades ja elektrijaamades on Eestis toodetud juba ligi sajand. Loe edasi toostusuudised.ee leheküljelt.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077