Raigo Neudorf • 27. veebruar 2013
Jaga lugu:

Valdav enamik eelistaks kasutada kodumaist autokütust

TNS Emori läbiviidud uuringust selgus, et pooled küsitletutest on kursis võimalusega toota põlevkiviõlist autokütust, neist 70% eelistaksid Eestis toodetud autokütust importkütusele teades, et selle kvaliteet on samaväärne, vahendab Äripäeva teemaveeb toostusuudised.ee.

Eestimaise autokütuse tootmine on uue, detsembris valminud Eesti Energia õlitehase Enefit280 kaugem eesmärk. Põlevkiviõli, mida kasutatakse kütusena näiteks laevatööstuses, katlamajades ja elektrijaamades on Eestis toodetud juba ligi sajand. Loe edasi toostusuudised.ee leheküljelt.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee