Autor: Tanel Raig • 29. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti suurim piimatööstus otsib logistikajuhti

Piimatööstuskontsern Tere on välja kuulutanud konkursi logistikajuhi leidmiseks.

Konkurss on välja kuulutatud 18. veebruarini. Logistikajuhi ülesandeks üle 420 töötajaga ettevõttes saab olema tootmisüksuste vaheliste vedude, jaotusvedude ja valmiskaubaladude töö süsteemne korraldamine, logistika osakonna juhtimine, transpordi planeerimine, tellimine ja juhtimine, logistikasüsteemide edasiarendamine, jaotuskulude minimeerimine, ladustamise planeerimine ja korraldamine.

Logistikajuhi kandidaadilt ootab Tere muuhulgas logistikaalast kõrgharidust, inimeste juhtimise ja motiveerimise kogemust, eesti, vene ja inglise keele valdamist. Koos motivatsioonikirjaga tuleb esitada ka oma edulugu, palgasoov ja saavutused, mille üle kandideerija ise uhkust tunneb.

Tere eelmine logistikajuht Rein Jõgiso läks jaanuarist tööle AS PKC Eesti logistikajuhiks.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077