Tanel Raig • 29. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Eesti suurim piimatööstus otsib logistikajuhti

Piimatööstuskontsern Tere on välja kuulutanud konkursi logistikajuhi leidmiseks.

Konkurss on välja kuulutatud 18. veebruarini. Logistikajuhi ülesandeks üle 420 töötajaga ettevõttes saab olema tootmisüksuste vaheliste vedude, jaotusvedude ja valmiskaubaladude töö süsteemne korraldamine, logistika osakonna juhtimine, transpordi planeerimine, tellimine ja juhtimine, logistikasüsteemide edasiarendamine, jaotuskulude minimeerimine, ladustamise planeerimine ja korraldamine.

Logistikajuhi kandidaadilt ootab Tere muuhulgas logistikaalast kõrgharidust, inimeste juhtimise ja motiveerimise kogemust, eesti, vene ja inglise keele valdamist. Koos motivatsioonikirjaga tuleb esitada ka oma edulugu, palgasoov ja saavutused, mille üle kandideerija ise uhkust tunneb.

Tere eelmine logistikajuht Rein Jõgiso läks jaanuarist tööle AS PKC Eesti logistikajuhiks.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee