Autor: Tanel Raig • 24. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased käivitavad Moskvas mobiilse parkimise

Moskva kujundamist maailma suurima m-parkimisega linnaks kureerib Eesti päritolu miljonärist Moskva aselinnapea Maksim Liksutov, kirjutas Eesti Ekspress.

Esimest korda pärast 1917. aasta oktoobrirevolutsiooni läheb Venemaa liikluskaoses pealinn üle moodsale tasulisele parkimisele. Linna parkimissüsteemi tarkvara telliti Eesti firmalt NOW! Innovations, mille arendustegevus toimub Eestis. Tellija on Moskva linnavalitsuse teede ja transpordi osakond, mida kureerib abilinnapeana Loksalt pärit miljonär Maksim Liksutov.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077