Autor: Ave Lepik • 3. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Airi streik võib ohustada ka nende laenu

Valitsus on lubanud anda rahapuuduses Estonian Airile kuni 8,3 miljonit eurot laenu, kuid streik võib rahavooge oluliselt mõjutada, ütles Erkki Raasuke.

Valitsus on otsustanud lennufirmale laenu anda osaliste ja igakuiste maksetena: esimene osa ehk ligi 800 000 eurot laenati juba detsembri keskpaigas, järgmise laenumakse aeg pole veel täpselt otsustatud.

Estonian Airi nõukogu esimees Erkki Raasuke nentis Eesti Päevalehega vesteldes, et võimalik eelseisev lendurite streik võib muuta ka riigi laenumakseid. "Maksed on seotud ettevõtte rahavoogudega. Kui streik peaks mõjutama kuidagi ettevõtte rahavoogusid, siis ta mõjutab ka seda laenu," ütles Raasuke väljaandele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077