Tanel Raig • 2. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Eesti Post ostis Itellalt välja Elektronposti

Eesti Post omandas Soome postifirmalt Itella 100% Eesti Elektronposti aktsiad, millest moodustatakse Eesti Posti infologistika divisjoni printlahenduste osakond. Eesti Posti sõnul oli aktsiate väljaost vajalik, et ühendada kahe ettevõtte funktsioonid.

„Kahe ettevõtte senine koostöö oli juba varem väga tihe, kuid ettevõtete ühendamine loob paremad võimalused teenuste kombineerimiseks. Näiteks, kui enne pidi klient tellima e-arvete lahendusi ja kandeteenuseid Eesti Postist ning printimisteenust Elektronpostist, siis nüüd saab kõik teenused ühest kohast,“ kommenteeris juhatuse liige Mait Sooaru.

„Kui varasemalt tuli neid teenuseid tellida mitme kontaktisiku käest ning ka arveldamine käis läbi kahe arveldusarve, siis Eesti Posti ja Eesti Elektronposti liitmine muudab tööprotsessid lihtsamaks ja efektiivsemaks,“ lisas ta,

Eesti Posti kontserni kuuluvad emaettevõttena AS Eesti Post ning tütarettevõtetena Eesti E-arvete Keskus OÜ, Leedus EP-24 UAB ja Unipakas UAB, Lätis Post24 SIA.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee