Autor: Laura Mallene • 27. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestit Soome lennujaamade segadused ei mõjuta

Tallinna lennujaama kommunikatsioonijuhi Lauri Linnamäe sõnul Helsingi lennujaamade segadus nende tööd ei mõjuta.

Täna hommikul on Helsingi Vantaa, Rovaniemi ja Oulu lennujaamas lendude väljumisel venimisi. Fnnairi lende ootab Soomes kuni tunnine viivitus - lennule registreerimise süsteem ei tööta normaalselt, kirjutas yle.fi.

Samas toimib Tallinna lennujaamas Linnamäe sõnul kõik tavapärase graafiku järgi.

“Hommikul üks Vantaast saabunud lend jäi tunni hiljaks, aga kõik muu on tavapärane,” sõnas Linnamäe.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077