Autor: Tanel Raig • 20. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ACE Logistics valiti Leedu parimaks ekspedeerijaks

Leedu ärilehe Verslo Žinios eestvedamisel toimuval Transport ja Logistika konkursil valiti Aasta ekspedeerijaks ACE Logistics UAB.

Konkursi Transport ja Logistika kõik nominendid on valis auhinnakomisjon, mis koosneb Leedu riikliku Ekspedeerijate ja Logistika Assotsiatsiooni "Lineka", Leedu riikliku Autovedajate Assotsiatsiooni "Linava", Leedu Logistikaühingu, Leedu tehnilise ülevaatuseühingu "Transeksta" esindajatest ning ürituse patrooniks on Leedu Transpordi- ja Sideministeerium.

Konkursil tunnustatakse riigi kõige uuenduslikemaid vedajaid, ekspedeerijad, logistika ettevõtteid ja nende juhte, samuti ka IT-ettevõtteid, kelle lahendusi ekspedeerijad igapäevaselt kasutavad. Kokku oli konkurssil 10 erinevat nominatsiooni.

Aasta ekspedeerija auhinna andmisel hinnati ACE Logisticsi puhul:

- käive ja kasum, samuti kasvu suhtarvud (+30%),- saadetiste arv (üle 20 000 saadetise aastal 2012)- igapäevased autotranspordi regulaarväljumised Kesk-Euroopa suunal- geograafiline laienemine Valgevene turule- firma hea maine kohalikul turul

Esimene Tranpordi ja Logistika konkurss toimus Leedu ärilehe "Verslo Žinios" eestvedamisel 2008. aastal. Konkurssi peamine eesmärk on hinnata ja tunnustada transpordi- ja logistikasektori liidreid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077