Autor: Ave Lepik • 23. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ryanair lisas Tallinnast lendude sihtkohti

Iiri odavlennufirma Ryanair on otsustanud järgmise aasta suvel lennata Tallinnast lisaks praegusele kolmele sihtkohale - London, Oslo ja Milano - veel 5 linna.

Täna ütles lennufirma müügi- ja turundusjuht Elina Hakkarainen E24-le, et kuigi suvine lennuplaan ei ole veel täielikult koos, müüakse juba praegu suviseid lende Düsseldorfi, Oslosse, Stockholmi, Dublinisse, Milanosse, Londonisse, Barcelonasse ja Manchesteri.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077