Autor: Tanel Raig • 21. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sügisene lennuplaan avardas kaubasaatjate võimalusi

ACE Logistics andis oma kliendilehes teada, et sügis-talvine lennuplaan on kaasa toonud muudatusi lennuplaanides, kasutatavates lennukitüüpides ja ka hinnakirjades.

ACE Logistics kinnitab siiski, et muutuste tulemusena on kokkuvõttes kauba saatmise võimalused lennukiga avardunud. Lisandunud on:

- igapäevased Aerofloti otselennud Tallinnast Moskvasse ja edasi;- koostöös kulleritega - 48 tunni uksest-ukseni teenus Euroopas;- igapäevased otselennud Istanbuli (Sabiha) lennujaama;- SAS ja Lufthansa sagedasemad väljumised Tallinnast sh rasketele ja suuremõõdulistele alustele;- Finnair-First teenus kiireloomuliste vedude jaoks

Ace Logisticsil on kaubaveolepingud enam kui 50 lennufirmaga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077