Autor: Sirje Rank • 19. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SASi lennud toimuvad

Terve nädalavahetuse intensiivselt kriisikõnelusi pidanud SASi lennukid lendavad täna tavapärase graafiku järgi, samas kui firma jätkab läbirääkimisi kahe ametiühinguga, mis pole SASi saneerimiskavaga veel nõustunud.

"Esmaspäeval lendame graafiku järgi. Seni kuni läbirääkimised jätkuvad, ei ole meil midagi muud teatada," ütles SASi pressiesindaja Elisabeth Manzi Rootsi majanduslehele Dagens Industri.

"Me ei ole oma lennugraafikus muudatusi teinud. See on meie sõnum klientidele," lisas ta.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077