Autor: Silja Oja • 6. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Katrin Talvak lahkus Estonian Airist

4 ja pool aastat Estonian Airi Eesti turu turundusjuhina töötanud Katrin Talvak lahkus lennufirmast. Alates 12. novembrist on Katrini ametinimetuseks tootejuht ja tööandjaks Dunkri Kaubanduse AS.

Miks lahkusid Estonian Airist js kes sind seal asendama hakkab?

4 aastat ja 6 kuud on piisavalt aeg ühel ametipositsioonil, et see ennast ammendaks. Vaadates minu senist karjäärikäiku, on seal väga selge muster, et ühel ametikohal püsin värskena ca 4-5 aastat, siis tunnetan, et on aeg edasi liikuda - kas ettevõttesiseselt või väljapoole.

Tänaseks olen turunduse valdkonnas töötanud ühtekokku 8 aastat. Kuna aga usun, et olen endiselt arenemisvõimeline, on aeg oma mugavaks saanud turundus-positsioonist välja tulla ja õppida midagi lisaks. Tootejuhi ametis lisandub turundusele ka müük. Samuti asendub minu senises praktikas tuttavaks saanud teenuste turundamine sedakorda tootega. Usun, et arenguperspektiivis, saavad need olema väga väärtuslikud kogemused edasiseks karjääriks.

Estonian Airi turundusmeeskond jätkab hetkel 5-liikmelisena. Minu ülesanded on jaotatud osakonnasiseselt järgmiselt:

Eesti turule suunatud avalikud kampaaniad – Annika Kütt. Lisaks vastutab Annika pardaajakirja InTime, e-posti andmebaasile tehtavate kampaaniate eest ning lisandumas on ka võimalikud ambient meedia projektid.

Sponsorlused ja koostööprojektid – Annely Alteberg. Lisaks vastutab Annely ka välisturgudele suunatud (sissetuleva turismi) turundustegevuste eest.

EuroBonus – Gunnar Mägi – turundusosakonna juhataja

Sotsiaalmeedia – Maarja Ojamaa

Kujundustööd – Jaak Poom

Lisaks praktikandid – Sirli Pippar ja Roosi Mägi

Üldistes küsimustes võib saata kirja turundusosakonna üldmailile: [email protected]

Mida edasi teed?

Alates 12. novembrist 2012 töötan Dunkri Kaubanduse AS-s ja ametinimetuseks on mul tootejuht. Tootebrändid, mis hakkavad kuuluma minu portfelli on esialgu Vina Maipo, Torres ja Tommasi. Võimalik, et midagi lisandub, asendub.  

Kus varem töötanud ja mida õppinud oled?

Haridus:

1999-2003 Audentese Ülikool, finantsjuhtimise eriala

1985-1996 Paide Gümnaasium

Karjäär:

2012- .... Dunkri Kaubanduse AS, tootejuht

2008-2012 AS Estonian Air, Eesti turu turundusjuht (väljaminevale turismile suunatud turundustegevused, koostöö- ja sponsorprojektid, EuroBonus, 2010-2011 sotsiaalmeedia)

2004-2008 AS SEB turunduse projektijuht (re-branding 2005 ja 2007, sponsorprojektid, üritusturundus, privaatpangandus)

1999-2004 AS Eesti Ühispank Korporatiivpanganduse Divisjon, Kliendihalduri assistent

1998-1999 AS Eesti Ühispank teller/tehniline sekretär

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077