Autor: Tanel Raig • 1. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Edelaraudtee avab Kohilas uue jaamakompleksi

Homme Kohilas avatavas uues jaamakompleksis on jaamahoone koos auto- ja jalgrattaparklaga, valgustatud perroonid ning rekonstrueeritud raudteeülesõit.

Edelaraudtee Halduse ASi juhi Neddy Krameri sõnul on tegu suuremahulise investeeringu ning pikaajalise projektiga, millest üheks olulisemaks on uue jaamahoone valmimine. „Jaamahoone uuendusplaanid said alguse juba aastaid tagasi, sest vana maja seisukord oli väga halb,“ rääkis Kramer.

Kohila jaamahoone kavandamisel arvestati ehitise sobivust ümbritseva miljööga. Maja on puitmaterjalist ning varustatud varju pakkuva katusealusega. Reisijate päralt on valgusküllane ootesaal, piletikassa, elektrooniline infotabloo ning WC-d. Erakorralist reisiinfot võimaldab kuvada jaama välisküljele paigaldatud LED-ekraan.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077