Autor: Tanel Raig • 24. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

110 km/h aeg sai läbi

Maanteeamet tühistab 25. oktoobrist Eesti riigimaanteedel kehtinud lubatud suurima sõidukiiruse 100 km/tunnis kehtivuse.

Seoses tänahommikuste esimeste miinuskraadidega ja lähipäevil prognoositava libeduse tekke võimalusega tühistatakse 25. oktoobri jooksul Eesti riigimaanteedel suurima lubatud sõidukiiruse 110 km/h kehtivus, teatas Maanteeamet.

Maanteeamet hoiatas ka, et kuigi talverehvid muutuvad kohustuslikuks alles 1. detsembril, tuleb veenduda, et autorehvide seisukord võimaldab ohutult sõita. Maanteeamet soovitab alustada talverehvide kasutamise ettevalmistust.

Tänavu said A- ja B-kategooria sõidukid kiirusega 110km/tunnis sõita ühtekokku 172,3 km ulatuses.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077