• 24.10.12, 14:49
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

110 km/h aeg sai läbi

Maanteeamet tühistab 25. oktoobrist Eesti riigimaanteedel kehtinud lubatud suurima sõidukiiruse 100 km/tunnis kehtivuse.
Seoses tänahommikuste esimeste miinuskraadidega ja lähipäevil prognoositava libeduse tekke võimalusega tühistatakse 25. oktoobri jooksul Eesti riigimaanteedel suurima lubatud sõidukiiruse 110 km/h kehtivus, teatas Maanteeamet.
Maanteeamet hoiatas ka, et kuigi talverehvid muutuvad kohustuslikuks alles 1. detsembril, tuleb veenduda, et autorehvide seisukord võimaldab ohutult sõita. Maanteeamet soovitab alustada talverehvide kasutamise ettevalmistust.
Tänavu said A- ja B-kategooria sõidukid kiirusega 110km/tunnis sõita ühtekokku 172,3 km ulatuses.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 10:36
Digitaalne revolutsioon laonduses: Directo teenus WMS Direct aitas Farron Tehnika laoprotsessid uuele tasemele
Tänapäeva kiirelt arenevas ärimaailmas mängib tehnoloogia tööprotsesside efektiivsuse tõstmises olulist rolli. Üks selline uuenduslik lahendus, millest lõikavad suurt kasu mitmed ettevõtted, on Directo uus laohaldussüsteemi liides WMS Direct, mis on loodud spetsiaalselt Directo kasutajatele, kes tegelevad laomajanduse, kaupade liigutamise ja tootmisega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele