Autor: Tanel Raig • 16. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Logistikateo tiitlile kandideerib 12 tegu

Tänavusele Aasta Logistikateo konkursile esitati tähtaegselt 12 logistikategu. Žürii kuulutab kümme finalisti välja 24. oktoobril.

Aasta Logistikateole esitasid oma teod konkureerima ABB ja Ferrometal, DHL, DPD, Eesti Post, EVR Cargo, SEBE, Smarten Logistics ja Hansapost, Tallinn Airport GH, Telema, Trigon Agri, TTÜ ja Via 3L. Kümme finalisti, kellede teod lähevad rahvahääletusele, teeb žürii teatavaks 24. oktoobril. Äripäeva Logistika kuukirjas ja logistikauudised.ee leheküljel. Zürii koosseisu kuuluvad Äripäeva logistikaajakirjanikud ning  viis PROLOG-i juhatuse liiget.

Kolme võidutööd esitletakse ja autasustatakse 6. novembril Tallinna Teletornis toimuvla Logistika Aastakonverents 2012: LEAGILE raames. Konverentsi kohta leiab lähemat infot SIIT.

Varasematel aastatel on Suure Auhinna pälvinud Eesti Logistikaklaster, DPD Eesti, SmartPOST, Magnum Logistics, A Le Coq, Lextrans/Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport (praegune DSV), Schenker ja Telema.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077