Autor: Tanel Raig • 12. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ruhnu saab lõpuks bussijuhi

Aasta tagasi ärimees Aivar Tuulbergi poolt Ruhnu vallale kingitud buss ei ole seni saanud Ringsu sadama ja küla vahelisel liinil regulaarselt sõitma hakata, sest saarel puudus vastava kategooria juhtimisõigust omav inimene, kellel oleks olnud aega bussijuhi ametit pidada. Nüüd on tühimik täidetud, bussirooli asub Jüri Keskpaik, kirjutab ajaleht Meie Maa.

Ruhnu vallavanema Aare Sünteri sõnul läbis Keskpaik kõik vajalikud koolitused ja sooritas D-kategooria eksamid. “Ta peaks sel nädalal paberid kätte saama ja pärast seda läheb bussiliin käima,” ütles Sünter. Ta avaldas lootust, et buss hakkab taas regulaarselt Ringsu sadama ja küla vahet sõitma hiljemalt jaanipäevast.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077