Autor: Tanel Raig • 12. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspert: tasuta ühistransport on sagedamini läbikukkunud

Tallinnas viibiva säästva transpordi edendaja Eric Brittoni sõnul kukub tasuta ühistranspordi idee enamasti läbi ja linnatranspordist tuleks mõelda süsteemselt, kirjutas ERR.

Konverentsi peaesineja, konsultatsioonifirma EcoPlan tegevjuhi Eric Brittoni sõnul tuleb linnatranspordist mõelda süsteemselt. "Tasuta ühistranspordi idee pole midagi uut ning see on mõnikord õnnestunud, kuid enamjaolt läbikukkunud," rääkis ta.

Selle asemel soovitab Britton mitmekesistada ühistranspordisüsteemi ning paremini läbi mõelda, kuidas roheline liiklemine inimestele mugavamaks teha. Üks lahendus oleks näiteks Pariisi või Londoni eeskujul jalgrattalaenutus, mis võimaldaks liiklejatel näiteks rongipeatusest töö juurde jõuda.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077