Autor: Tanel Raig • 8. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järvevana teest saab nädalavahel pudelikael

Teetööde tõttu vähendatakse 9. ja 10. juunil Järvevana teel sõiduradade arvu - mõlemas sõidusuunas on avatud vaid üks sõidurada.

Seoses sellega on oodata ummikuid Järvevana tee ja Tartu mnt piirkonnas ning samuti Tammsaare tee pikenduse ja Pärnu mnt ühendusteede juures. Tallinna Transpordiameti liiklusteenistus palub võimalusel valida võimalikult sobiv marsruut või kasutada Tallinna ringteed.

11. juunist suletakse liiklusele Filtri tee lõigus Sõjaväe kalmistust kuni Toonela teeni. Liikluse sulgemise ajal saab Filtri teelt Autobussijaama sõita Veerenni tänava kaudu.

Alates 15. juunist kuni  15. augustini suletakse seoses soojatrassi ehitustöödega liiklus Gonsiori tänaval Kivisilla tänava  ja Kreutzwaldi tänava vahelisel lõigul. Liiklus  J. Kunderi tänaval muudetakse remonditööde ajaks kahesuunaliseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077