Autor: Tanel Raig • 5. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme algab Tallinnas Maailma Tolliorganisatsiooni IT konverents

Homme, 6. juunil algab Tallinnas Maailma Tolliorganisatsiooni (WCO) ning Eesti Maksu- ja Tolliameti korraldatav IT konverents ja näitus „Tuleviku toll".

6.-8. juunini toimuv konverents keskendub infotehnoloogiliste lahenduste leidmisele tolli töös – kuidas saab infotehnoloogia toetada tolli tema põhitegevuse korraldamisel ja kaasa aidata legaalse kauba vabale liikumisele. Käsitletakse teemasid, nagu tuleviku tolliadministratsioon, ärikorralduse muutmine, piiriületuse tõhustamine läbi ametkondade koostöö, kaupade kodeerimine, küberkuritegevus, hanked jpm. Tolli näitusel tutvustatakse viimaseid IT lahendusi, mis on spetsiaalselt loodud ülemaailmse kaubandusturu jaoks.

WCO iga-aastastel konverentsidel kohtuvad maailma erinevate riikide tolliadministratsioonide esindajad ja eraettevõtjad, et arutada tuleviku arenguid ning infotehnoloogia rolli tolli igapäevatöös. Konverentsil esinevad teiste hulgas WCO peasekretär Kunio Mikuriya, välisminister Urmas Paet, Microsofti, IBMi ja Skype´i esindajad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077