Autor: Ave Lepik • 22. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsitakse raudteejuhte

Eesti Raudtee nõukogu kuulutas välja konkursi EVR Infrale ja EVR Cargole uute juhatuse liikmete leidmiseks. Mõlemasse ettevõttesse otsitakse juhatuse esimeest-tegevdirektorit ja juhatuse liiget-finantsdirektorit.

Eesti Raudtee nõukogu esimees Viljar Arakas märkis, et avaliku konkursi eesmärk on leida mõlemale ettevõttele tugevad juhid. „Loodan, et konkurss tekitab huvi nii Eesti tippjuhtide seas kui ka väljaspool Eestit. Tegemist on põnevate ettevõtetega, mille juhtimine on tõsine väljakutse,” märkis Arakas.

Konkursi käigus hinnatakse kandidaatide töö- ja juhtimiskogemust, ELi ja Eesti lähiriikide majanduskeskkonna tundmist, meeskonnatöö ja eestvedamise oskusi, analüüsivõimet, pingetaluvust, innovaatilisust, ärikeskset mõtlemist ja läbirääkimisoskusi. Kasuks tuleb koostöökogemus rahvusvahelistes projektides või organisatsioonides.

Avaldus, elulookirjeldus (CV) ja haridust tõendavate dokumentide koopiad tuleb saata majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi personaliosakonda.

Juhatuse esimehe kandidaatidelt oodatakse koos dokumentidega ka kuni 3leheküljelist esseed ettevõtte arenguvisioonist. Avalduste esitamise tähtaeg on 14. juuni.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077