Autor: Tanel Raig • 11. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolme naaberriiki ühendava laevaliini avamine jooksis liiva 

Gotlandi, Ventspilsi ja Saaremaad ühendava laevaliini käivitamise projekt on lõplikult liiva jooksnud ja selleks eraldatud 1,3 miljoni euro suurune toetus Euroopa Regionaalarengu Fondist jääbki lõviosas kasutamata, kirjutas ajaleht Meie Maa.

Gotlandi kohalik leht Gotlands Allehanda kirjutas, et Gotlandi, Saaremaa ja Ventspilsi ühisprojekt on lõplikult peatatud. Projekti juhtpartner Ventspilsi vabasadam ei suutnud leida reederit, kes oleks projektiperioodil valmis olnud liinil katseliselt sõitma, et saada kogemusi selle toimimise eeldustest. Ehk siis asi jäi katki testliiklust alustamata.

Linnavalitsuse arendusosakonna juhataja Virge Pihel ütles Meie Maale, et ametlikku projekti lõpetamise otsust veel Kuressaare linnavalitsusse siiski jõudnud ei ole.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077