Autor: Tanel Raig • 17. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Addinoli määrdeainete müüja muutis ärinime

ADDINOL Mineralöl Marketing OÜ nime all määrdeaineid müünud firma kannab alates 5. aprillist uut ärinime ADDINOL Lube Oil OÜ.  Ettevõtte juhatus, registrikood ning kontaktid ei muutu.

„Uue nime puhul lähtusime eelkõige emafirma nimest, “ põhjendas nime muudatust Addinol Lube Oil OÜ ärijuht Tiina Suija.

Koostöö algusaegadel kandis emafirma Saksamaal nime Addinol Mineralöl Lützkendorf GmbH, mistõttu sai toona ka Eesti ettevõtte nimeks Addinol Mineralöl Marketing OÜ.  Marketing lisandus ettevõtte nimesse eelkõige Ida-Euroopa partnerite soovist rõhutada Eesti firma kui turundaja rolli ja kaupade Saksa päritolu, rääkis Suija.

Aastaid tagasi muutis emafirma Saksamaal ka oma nime ning uueks nimeks sai Addinol Lube Oil GmbH. “Meie uus ärinimi Addinol Lube Oil OÜ kattub nüüd taaskord emafirma nimega, millega tahame eriliselt rõhutada 100% tütarfirma staatust. Eestis teist sellist määrdeainete tootja esindajat ei ole, seega aitab see meil tugevalt konkurentidest eristuda, “ kinnitas Suija.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077