Autor: Tanel Raig • 3. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pühade ajal on postiasutused suletud

Riigipühadel, 6. ja 8. aprillil on postiasutused suletud. Pühade-eelsetel päevadel töötavad osad postiasutused lühendatud tööajaga.

5. aprillil võetakse kullertellimusi vastu kella 14.00ni, kullerid koguvad saadetisi kuni kella 16.00ni ning saadetisi toimetatakse kätte Tallinnas kella 18.00ni, maakondade kullerpunktides 17.00ni. Post24 pakiautomaate tühjendatakse kell 16.00.

6. aprillil kullersaadetiste kogumist ega kättetoimetamist ei toimu. 7. aprillil kullersaadetiste kogumist ei toimu, saadetisi toimetatakse kätte Tallinnas kuni kella 15.00ni (maakondade kullerpunktides 14.00ni). Post24 pakiautomaate tühjendatakse kell 13.00.

Postiasutuste lahtiolekuaegu saab vaadata www.post.ee/postiasutused.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077