Autor: Tanel Raig • 2. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sixt kasvatas Eestis autorenditulu 57%

Sixt kasvatas eelmisel aastal võrreldes aasta varasemaga Eestis oma autorenditulu 57% võrra.

Sixt Eesti tegevjuhi Andrus Baida sõnul kasvas eelmisel aastal ka rendikohtade arv ja suurenes autopark. Madalhooajal ulatub Sixti autopark Eestis 45 autoni, kõrghooajal 80 autoni. Üle 30% autopargist moodustavad Premium klassi autod nagu BMW.

Kogu Sixt Groupi tulu kasvas autorendilt eelmisel aastal 10,9%, ulatudes 895,7 miljoni euroni. Ettevõte jätkas investeerimist autoparki – aastaga soetati 158 900 uut sõidukit, koguväärtuses 3,75 miljardi euro eest. See tähendab, et käesoleval aastal on Sixt Group’i autopark 13% suurem ning eelmise aastaga võrreldes võrra tõusis selle väärtus 19%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077