Tanel Raig • 2. aprill 2012
Jaga lugu:

Sixt kasvatas Eestis autorenditulu 57%

Sixt kasvatas eelmisel aastal võrreldes aasta varasemaga Eestis oma autorenditulu 57% võrra.

Sixt Eesti tegevjuhi Andrus Baida sõnul kasvas eelmisel aastal ka rendikohtade arv ja suurenes autopark. Madalhooajal ulatub Sixti autopark Eestis 45 autoni, kõrghooajal 80 autoni. Üle 30% autopargist moodustavad Premium klassi autod nagu BMW.

Kogu Sixt Groupi tulu kasvas autorendilt eelmisel aastal 10,9%, ulatudes 895,7 miljoni euroni. Ettevõte jätkas investeerimist autoparki – aastaga soetati 158 900 uut sõidukit, koguväärtuses 3,75 miljardi euro eest. See tähendab, et käesoleval aastal on Sixt Group’i autopark 13% suurem ning eelmise aastaga võrreldes võrra tõusis selle väärtus 19%.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee