Autor: Tanel Raig • 13. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Tehnikaülikool avab logistikainstituudi

Tallinna Tehnikaülikool avab homme logistikainstituudi.

Äsjaasutatud instituudi õppe- ja teadustegevus ühendab tarneahela juhtimise, transpordiplaneerimise ja logistika valdkonnad. „Ettevõtted vajavad heal tasemel tarneahela juhte, transpordiplaneerijaid ja logistikuid, et olla tänapäevases maailmas konkurentsivõimelised ja jätkusuutlikud," ütles instituudi juht professor Ott Koppel. „Uuenenud interdistsiplinaarsed õppesuunad on välja töötatud koostöös valdkonna ettevõtjate ja ekspertidega, see tagab õppe vastavuse tööturu vajadustele,“ lisas professor Koppel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077