Autor: Tanel Raig • 13. märts 2012

Tallinna Tehnikaülikool avab logistikainstituudi

Tallinna Tehnikaülikool avab homme logistikainstituudi.

Äsjaasutatud instituudi õppe- ja teadustegevus ühendab tarneahela juhtimise, transpordiplaneerimise ja logistika valdkonnad. „Ettevõtted vajavad heal tasemel tarneahela juhte, transpordiplaneerijaid ja logistikuid, et olla tänapäevases maailmas konkurentsivõimelised ja jätkusuutlikud," ütles instituudi juht professor Ott Koppel. „Uuenenud interdistsiplinaarsed õppesuunad on välja töötatud koostöös valdkonna ettevõtjate ja ekspertidega, see tagab õppe vastavuse tööturu vajadustele,“ lisas professor Koppel.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077