Autor: Tanel Raig • 27. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikaseminar räägib Rail Balticast

Tallinna Tehnikakõrgkooli korraldatav Logistikaseminar toimub 4.-5. aprillini Tartus ning arutab Rail Baltica võimaluste üle.

Järjekorras 13. Logistikaseminarile ootavad korraldajad Tartusse Dorpati Konverentsikeskusesse ligikaudu 350 inimest. Seminar keskendub  Rail Baltica erinevatele võimalustele nii maantevedude muutuse vaatenurgast, kui ka üldistele uutele ärikontseptsioonidele ning -mudelitele. Esinevad majandus ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, Eesti Raudtee juhatuse esimees Kaido Simmermann, Rail Baltica tasuvusanalüüsi teinud ettevõtte AECOM direktor Arnis Kakulis, HAVI Logistics Balti regiooni direktor Andris Dobulis, Siemens Osakeyhtiö Eesti filiaali müügidirektor Tiit Männiksaar ja paljud teised Rail Baltcaga seotud isikud. Videotervituse saadab ka Euroopa Komisjoni transpordivolinik Siim Kallas. Seminari modereerib Raivo Vare, kes juhatab ka Rail Baltica teemalist väitlust.

Seminari programi kuulub ka õhtune meelelahutusprogramm klubis Atlantis ning seminari teisel päeval toimuv Koidula piiripunkti külastus.

Seminari korraldajd ütlevad, et nende eesmärk on saavutada diskussioon Rail Baltica otstarbekusest, tuleviku ootustest ning mõjudest Balti riikide majandustele. Diskussiooniga soovitakse leida vastus, kas Rail Baltica tasub ennast ära või mitte.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077