Autor: Tanel Raig • 20. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme hoidu Ülemiste ristmikust

Eesti Energia hooldustööde tõttu on teisipäeval häiritud valgusfooride töö Suur-Sõjamäe ja Tartu maantee ristmikul.

Tallinna Transpordiameti liikluskorralduse osakond teatab, et seoses Eesti Energia poolt elektrivõrgus teostatavate hooldus- ja remonttöödega on 21. veebruaril kell 11.00 kuni 16.00 häiritud valgusfooride töö Tartu maantee Suur-Sõjamäe ristmikul.

Hooldustöid tehakse ka 22. veebruaril kell 9.00 kuni 15.00. Siis on fooride töö häiritud Narva maantee ja Poska tänava ristmikul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077