Autor: Tanel Raig • 10. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ain Kiisler kirjutas logistika- ja tarneahela juhtimise tõed raamatusse

Ettevõtluskõrgkooli Mainor tellimusel sai Mainori õppejõul ja logistikakonsultandil Ain Kiisleril valmis logistika ja tarneahela juhtimist käsitlev väljaanne.

Ettevõtluskooli Mainor turundusjuhi Anu Kerdi väitel on tegemist kõige ulatuslikuma eestikeelse käsitlusega logistika ja tarneahela juhtimisest. Raamat katab kõiki olulisemaid valdkondi - väärtuse lisamine, klienditeenindus, logistika kogukulud, aeg ja IT logistikas, transport, laondus, varude haldamine ja hankimine.

Raamatust selgub, kui tähtsat ja strateegilist rolli mängib tänapäeval logistika ja tarneahela juhtimine äriettevõtete konkurentsialase võimekuse mõjutajana. Samuti saab detailse ülevaate valdkonna tähtsamatest juhtimise põhimõtetest ja kontseptsioonidest, kirjeldas Kerdi.

Raamatu väljaandmist toetas osaliselt EASi Euroopa Sotsiaalfond. Raamat on kasutatav õpikuna kõrg- ja ülikoolide logistikaõppes, täienduskoolitusel ja kutseharidussüsteemis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077