Autor: Anne Oja • 28. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poola piiriületus võib sõidukitel aega võtta

Poola tollitöötajate ametiühing ähvardas alustada 28. detsembril „itaalia streigiga“, kui valitsus nende rahalisi nõudmisi ei täida.

„Itaalia streik“ tähendab seda, et tollitöötajad tulevad küll tööle, kuid täidavad oma tööülesandeid äärmiselt aeglaselt, vahendas uudisteportaal charter97.org.

Valgevene välisministeerium hoiatas eile võimalikest sõidukijärjekordadest Poola piiril. Ministeerium märkis, et Poola tollitöötajate streik halvab enim tollipunkte, mida läbib autotransport. Ooteaeg võib venida lausa nädalatepikkuseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077