Autor: Jaana Pikalev • 22. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa kiireima kasvuga veokimüük tänavu Lätis

Uute tarbesõidukite registreerimise kasvu poolest on tänavu Läti Euroopas kõige kõrgemal kohal. 

Selle aasta 11 kuuga registreeriti Lätis 2718 uut tarbesõidukit, mis on 169,6% rohkem kui mullu samal ajal, vahendab Baltic Course. Teisel kohal oli Euroopas tarbesõidukite müügi kasvu poolest Leedu, kus kasv ulatus 105,2%, ja kolmandal kohal Eesti 82,8% kasvuga.

Suurim langus aga oli Kreekas (44,8%) ja Portugalis (25,3%).

Kokku on tänavu Euroopa Liidu riikides registreeritud tarbeautosid 1 769 994, ja seda on 10,5% rohkem kui 2010. aastal 11. kuul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077