Autor: Jaana Pikalev • 16. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Air France eitab 2000 töötaja koondamist

Lennufirma Air France eitab plaani koondada kulude kokkuhoiuks 2000 töötajat, kirjutas IFW.

Air France raporteeris, et Prantsuse meedia teated sellest, et lennufirma kavatseb kaotada 2000 töökohta hoidmaks kokku 800 miljonit eurot kulusid, ei vasta tõele.

Lennufirma sõnul tutvustab ettevõte kulude kärpimise plaani nõukogule 11. jaanuaril. Küll on aga plaanitakse külmutada töötajate palgad ning teha muid olulisi kärpeid investeeringutes ja osaliselt ka IT-teenustes.

Samuti jätab ettevõte kasutusele võtmata mõned uued lennukid, mida plaaniti teha 2013. aastal. Järgmised kärpeplaanid esitatakse tuleva aasta mais või juunis, sest Air France' on majanduslikult väga raskes seisus ning teenib suurt kahjumit.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077