Autor: Jaana Pikalev • 8. detsember 2011

Estonian Air liitus Euroopa Regionaalsete Lennufirmade Assotsiatsiooniga

Estonian Air, Eesti rahvuslik lennufirma, liitus Euroopa Regionaalsete Lennufirmade Assotsiatsiooniga (ERA).

“Estonian Airis on toimumas märkimisväärsed muudatused. Seepärast annavad ERA kogemused ja asjatundlikkus regionaalseid lennufirmasid puudutavate arengute osas meile oluliselt lisaväärtust,” kommenteeris Tero Taskila, Estonian Airi president ja juhatuse esimees. “Lisaks saame kasutada teiste liidu liikmete teadmisi uue generatsiooni lennukite käitamise osas. ERA liikmeteks olevad lennufirmad on tõestanud end ka innovatsiooni ja järjekindluse heade näidetena erinevates majandustingimustes ja –keskkondades,” lisas Taskila.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077