Autor: Jaana Pikalev • 2. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sektorist läks tänavu hingusele 116 firmat

Äriregistri andmetel on tänavu logistika- ja transpordifirmasid, mis on tegevuse lõpetanud, kokku 116.

Äriregistrist on kustutatud kümme ja pankrotti läinud üks logistika ja laondusega tegelevat ettevõtet. Enim on pankrotti läinud transpordi ja veofirmasid, kokku 4. Samuti on enim transpordifirmasid staatusega kustutatud ja likvideerimisel, vastavalt 64  ja 16 firmat. Ekspedeerimisfirmadest pankrotistus tänavu üks ettevõte, likvideerimisel on kolm ning kustutatud on 11 firmat.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077