Autor: Jaana Pikalev • 2. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nimekiri: Eestis kadunud ettevõtted

Käesoleval aastal on logistika- ja transpordisektorist äriregistri andmetel kadunud 116 firmat. Logistikauudised avaldab nimekirja firmadest, keda enam pole.

Nimekiri: (ettevõte, tegevusvaldkond, staatus):Scan Global Logistics ekspedeerimine likvideerimisel

Radeon Trans ekspedeerimine kustutatudDATEROM ekspedeerimine kustutatudJane&Kris Logistics ekspedeerimine likvideerimiselTegeo Grupp ekspedeerimine kustutatudAARE LOGISTICS ekspedeerimine kustutatudTAGATELG ekspedeerimine kustutatudMetroRent ekspedeerimine kustutatudERIBUR ekspedeerimine kustutatudKompass Transiit ekspedeerimine likvideerimiselKYMB Logistics ekspedeerimine kustutatudFertum Consulting ekspedeerimine kustutatudNautex E ekspedeerimine kustutatudGSG Cargo ekspedeerimine pankrotisXPD Management ekspedeerimine kustutatudSteinmerk logistika, laondus kustutatudRK-Kuller logistika, laondus likvideerimiselPetromaks Stividori logistika, laondus kustutatudStivterminal logistika, laondus kustutatudVäärtsaadetiste Kättetoimetamise logistika, laondus kustutatudBaltic-Ireland Line logistika, laondus kustutatudSIMPETEX logistika, laondus kustutatudViljandi Deklarant logistika, laondus kustutatudŽadel Grupp logistika, laondus kustutatudNextgate logistika, laondus pankrotisVaro Auto logistika, laondus kustutatudPureteks teenused kustutatudVBP Agency teenused kustutatudAVR Transservice teenused likvideerimiselUKGeopic teenused likvideerimiselWaveplus teenused kustutatudYacht Charter teenused kustutatudA.B.L.TRANSPORT transport kustutatudServon transport kustutatudLeineto transport kustutatudAstfal transport kustutatudUDUMITT transport likvideerimiselTÕNU EAPOST transport kustutatudConnectionGroup transport likvideerimiselCANDEN HOLDING transport kustutatudMännilaid transport likvideerimiselCreditcat transport kustutatudPROWAY transport kustutatudVirtsu Auto transport kustutatudRusman Grupp transport kustutatudTaksoveod transport kustutatudPajuvõru transport kustutatudKunda MTJ transport kustutatudReisent transport kustutatudINTERLINES transport likvideerimiselGaiser-Auto transport likvideerimiselHANTER transport likvideerimiselHansholm transport likvideerimiselVEIMAKAR transport kustutatudCurant transport kustutatudTranscont transport likvideerimiselFlait transport likvideerimiselArbi Auto transport kustutatudSelbex transport kustutatudVIIKING AUTO transport kustutatudP.J. & Kompanii transport kustutatudOne Yachts transport kustutatudKar-Trans transport kustutatudBernhard transport likvideerimiselM&K RaaKor transport kustutatudTriek Veod transport likvideerimiselP.S. AUTOTEENUSED transport likvideerimiselLENDLAR transport kustutatudR.M. Ekspert transport kustutatudVELDT-DRIEL transport pankrotisPromill transport kustutatudEasygoing transport kustutatudMiniplus transport kustutatudNerelli transport kustutatudSANDMAN VEOD transport kustutatudTreileriteenused transport kustutatudPihla Puhkeküla transport kustutatudV.M. Vabriku transport kustutatudKorser Ehitusgrupp transport kustutatudMARMEK AUTO transport kustutatudTK Diving transport kustutatudHAGERTAL transport kustutatudDendou Grupp transport kustutatudAtox Grupp transport kustutatudDanmerk transport kustutatudEksootika transport kustutatudKAUBIKVEOD transport kustutatudSõru Liinid transport kustutatudScantrust Metall transport kustutatudASVEDA transport kustutatudSoolo Trans transport kustutatudSSC Ferries transport kustutatudRapidtrans transport kustutatudCINTARA transport kustutatudTern Trans transport kustutatudVIMA TRANS transport kustutatudElia-Auto transport kustutatudVeski-Sibula transport likvideerimiselLäte AKF transport kustutatudTeevalvur transport kustutatudScanbal transport kustutatudEnntrans transport pankrotisCTT Transport transport kustutatudKollane Kamsa transport likvideerimiselMetsamäe transport kustutatudTeie Veod transport likvideerimiselFlydirect.ee transport pankrotisMOGIKAN transport kustutatudIrolin-TransEuro transport kustutatudRL-Transport transport kustutatudD.K. Trans transport likvideerimiselEdelsin transport kustutatudTootsi Energeetika transport kustutatudASTEPOL transport kustutatudTEAL-KA GRUPP transport kustutatudCitylogistics transport pankrotis

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077