Autor: Jaana Pikalev • 2. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ryanair avab kevadel Tallinna-Frankfurt lennuliini

Iiri odavlennufirma Ryanair teatas, et avab 27. märtsist Tallinn - Frankfurt Hahn liini, kuhu hakkab lendama kolm korda nädalas.

Pileteid on võimalik liinile osta alates homsest ning tutvumishinnaks on 27,99 eurot.

Hahni lennujaam asub Frankfurdist 120 km kaugusel. Sama kaugele jääb ka Luxembourg. Frankfurt Hahn on Ryanairi põhilennujaam Saksamaal – sealt saab Ryanairiga edasi lennata enam kui poolesajasse sihtkohta Euroopas ja Põhja-Aafrikas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077