Autor: Jaana Pikalev • 30. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella Informationi kollektiiv suureneb 80 töötaja võrra

Informatsioonilogistika ettevõte Itella Information loob käesoleval aastal 80 uut töökohta, aasta algusest novembri lõpuni on lisandunud ligi 60 uut töötajat, detsembris asuvad tööle veel 20 uut inimest.

Ettevõtte laienemine toimub dokumentide digiteerimise mahtude kasvu tõttu, vastav osakond on Eesti suurim.

Suuremate ja keskmiste ettevõtete seas muutub infosüsteemide vaheline e-arveldus järjest populaarsemaks, aga täna on e-arvete osakaal Eestis veel väike jäädes alla 5% kogu arvete mahust. Ülejäänud arved liiguvad paberil või PDF arvena. “E-arvete suhteliselt väikest kogust selgitab asjaolu, et valdav enamus ettevõtteid menetlevad ostuarveid endiselt paberil või dokumendihaldussüsteemis ja selleks on PDF kujul liikuv arve pilt piisav. Aga ettevõtted on hakanud mõistma, et ostuarvete digitaalne menetlemine on odavam, kvaliteetsem ja kiirem, kui PDF või paberarve menetlemine,“  rääkis Itella Informationi tegevjuht Karl Schneider.

 Itella Information pakub digiteerimisteenust Eesti ettevõtetele ja rahvusvahelistele kontsernidele, sealhulgas allhanketöö Soome emafirmale. Itella Informationi igakuised digiteerimise töömahud: paberarvete eelsorteerimine 500 000 dokumenti, skanneerimine 2,5 miljonit, numbri- ja tekstiväljade tuvastamine 1 miljon ning arhiveerimine 400 000 dokumenti.  

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077