Autor: Jaana Pikalev • 28. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti riikide presidendid tulevad arutama transpordiküsimusi

Käesoleval nädalal võõrustab Eesti kui Balti koostöö tänavuse eesistujariigi president Toomas Hendrik Ilves Vihula mõisas Läti, Leedu, Poola  riigipäid, kellega arutatakse transpordi- ja energiaküsimusi.

1. detsembril saabuvad Vihulasse koosviibimisele Läti ja Leedu riigipead Andris Berzinšit ja Dalia Grybauskaitet. Järgmisel päeval liitub kohtumisega Poola president Bronislaw Komorowski, teatas välisministeeriumi pressiteenistus. 

Kõne alla tulevad transpordi- ja energiaküsimused, koostöö Põhjala- ja Balti riikide vahel, Euroopa Liidu finantsperspektiiv ning piirkonna julgeolekuga ja sellesse panustamisega seotud küsimused.

Kohtumise teisel päeval esitleb Euroopa Komisjoni transpordivolinik ja asepresident Siim Kallas Eesti, Läti, Leedu ja Poola riigijuhtidele Rail Balticu projekti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077