Autor: Jaana Pikalev • 24. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dividende poole vähem

Valitsus kiitis täna heaks eelnõu, mille kohaselt vähendatakse ASi Tallinna Sadama poolt sel aasta riigieelarvesse makstavate dividendide summat.

Summat vähendatakse peaaegu poole võrra ehk 19,4 miljoni euro võrra vastavalt ASi Tallinna Sadam esitatud põhjendatud taotlusele. Praegu on Tallinna Sadama 2011. aasta riigieelarvesse makstavate dividendide summaks kinnitatud 39,4 miljonit eurot. Eelnõu kohaselt on uus summa 20 miljonit eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077