Jaana Pikalev • 24. november 2011
Jaga lugu:

Siim Kallas: lennuliiklus peab tõhusamaks muutuma

Euroopa Komisjoni asepresident ja transpordivolinik Siim Kallas teeb homme ettekande ühtse Euroopa lennuliikluse teemadel, kus tuleb jutuks lennuliikluse tõhusamaks muutmine, kulude ja hilinemiste vähenemine.

Siim Kallas kohtus täna Ryanairi tegevjuhi Michael O`Learyga, et arutada Euroopa lennunduse väljakutseid. "Ta ütles, et 92% Ryanairi lendude hilinemistest ja ärajäämisest on tingitud kehvast lennuliikluse opereerimisest. See on väga tõsine," postitas Kallas Twitteris.

Homme kell 12.00 esitleb Siim Kallas raportit, milles Euroopa Liit väljendab, et Euroopa lennuliikluse opereerimise kulusid ning hilinemisi tuleb kärpida ja vähendada. "Rohkem on vaja efektiivsust!" toonitab Kallas.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee