Autor: Jaana Pikalev • 24. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siim Kallas: lennuliiklus peab tõhusamaks muutuma

Euroopa Komisjoni asepresident ja transpordivolinik Siim Kallas teeb homme ettekande ühtse Euroopa lennuliikluse teemadel, kus tuleb jutuks lennuliikluse tõhusamaks muutmine, kulude ja hilinemiste vähenemine.

Siim Kallas kohtus täna Ryanairi tegevjuhi Michael O`Learyga, et arutada Euroopa lennunduse väljakutseid. "Ta ütles, et 92% Ryanairi lendude hilinemistest ja ärajäämisest on tingitud kehvast lennuliikluse opereerimisest. See on väga tõsine," postitas Kallas Twitteris.

Homme kell 12.00 esitleb Siim Kallas raportit, milles Euroopa Liit väljendab, et Euroopa lennuliikluse opereerimise kulusid ning hilinemisi tuleb kärpida ja vähendada. "Rohkem on vaja efektiivsust!" toonitab Kallas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077