Jaana Pikalev • 23 november 2011
Jaga lugu:

Laisad võlglased transpordi- ja logistikaäris

Täna avaldas Julianus Inkasso 3000 ettevõtte ja firmajuhi nimed koos registri- ja isikukoodidega, kes pole kiirustanud võlgu olevate summade tasumisega nii, nagu inkassofirma eeldas, Logistikauudised noppis sealt nimekirjast välja mõned transpordifirmad, täispikka nimekirja saad näha SIIT.  

Julianius Inkasso võlglastena hingekirjas järgmised transpordi ja logistikafirmad: (ettevõtte nimi, tegevjuht)

BALTRAIL TRANSPORT OÜ, Asunmaa Martti EerikRAUS TRANSPORT OÜ, Aus AndrusMARTEKSI TRANSPORT OÜ, Kaadu IvarKRIS TRANSPORT OÜ, Kalle KristoALLANTE TRANSPORT AS, Lampe AntsAGRO TRANSPORT OÜ, Lootus TaivoKMAT TRANSPORT OÜ, Perolainen AndresNEREUS TRANSPORT AS, Reiljan JakoT.J. TRANSPORT OÜ, Talts HillarAALIMUL TRANSPORT OÜ, Talts HillarCLL TRANSPORT OÜ, Tavast TarvoHAKEP-TRANSPORT OÜ, Tihomirov AivarBALTIC TRUCK TRANSPORT OÜ, Tiisk UrmasCONESTEM TRANSPORT OÜ, Aleksandrov AndreiSUN LOGISTICS OÜ, Turõgin IvanLVG LOGISTIKA OÜ, Aleksejev Gennadi

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee