Autor: Jaana Pikalev • 23. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laisad võlglased transpordi- ja logistikaäris

Täna avaldas Julianus Inkasso 3000 ettevõtte ja firmajuhi nimed koos registri- ja isikukoodidega, kes pole kiirustanud võlgu olevate summade tasumisega nii, nagu inkassofirma eeldas, Logistikauudised noppis sealt nimekirjast välja mõned transpordifirmad, täispikka nimekirja saad näha SIIT.  

Julianius Inkasso võlglastena hingekirjas järgmised transpordi ja logistikafirmad: (ettevõtte nimi, tegevjuht)

BALTRAIL TRANSPORT OÜ, Asunmaa Martti EerikRAUS TRANSPORT OÜ, Aus AndrusMARTEKSI TRANSPORT OÜ, Kaadu IvarKRIS TRANSPORT OÜ, Kalle KristoALLANTE TRANSPORT AS, Lampe AntsAGRO TRANSPORT OÜ, Lootus TaivoKMAT TRANSPORT OÜ, Perolainen AndresNEREUS TRANSPORT AS, Reiljan JakoT.J. TRANSPORT OÜ, Talts HillarAALIMUL TRANSPORT OÜ, Talts HillarCLL TRANSPORT OÜ, Tavast TarvoHAKEP-TRANSPORT OÜ, Tihomirov AivarBALTIC TRUCK TRANSPORT OÜ, Tiisk UrmasCONESTEM TRANSPORT OÜ, Aleksandrov AndreiSUN LOGISTICS OÜ, Turõgin IvanLVG LOGISTIKA OÜ, Aleksejev Gennadi

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077