Autor: Meelis Mandel • 18. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO: airBalticu visioon väga hea

Juhan Parts räägib intervjuus Äripäevale oma nägemusest Estonian Airi tuleviku kohta ning kiidab airBalticu visiooni.

Vaata järgnevalt kolme klippi, kus esimeses räägitakse Estonian Airist, teises sellest, kui tõenäoline on, et Estonian Air teeb "airbalticut" ja kolmandas airBalticu visioonist.

Kas Teie meelest oleks põhjust Estonian Air jättagi kahjumit tootvaks firmaks, selle nimel, et meil oleks üks hea õhuaken Euroopasse?

Estonian Airil on ambitsioonikas välismaalastest juhtkond, firma avab uusi liine (tõsi, esialgu küll Põhja-Soome kanti), ostab uusi lennukeid. Kas Te ei karda, et ühel hetkel libiseb Estonian Air Teie või valitsuse haardeulatusest välja ja teeb „airbalticut“?

Juhan Parts: Kuna mul on siseinfot selle asja kohta, ei saa ma rääkida (airBalticu kahjumist – toim.), kuid pigem nimetaks seda üledoseeritud läbipaistmatuseks. airBalticu visioon on ju väga hea, sellele tuleb au anda.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077