Autor: Alyona Stadnik • 8. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa teeb reegleid rikkuvate veoautojuhtide elu kibedaks

Venemaa president Dmitri Medvedev allkirjastas seadusmuudatused, mis kehtestavad karistused liikluspiiranguid rikkuvatele veoautodele.

Muudatused on tehtud haldusõigusrikkumiste seadustikku (CaO), kirjutas lenta.ru. Dokument näeb ette trahvida veoautosid, mis ületavad liiklusmärkidel lubatud massi. Näiteks lubatud teljekoormust ületavaid masinaid hakatakse trahvima summas 48-59 eurot.

Kui aga veoautojuht näitab koorma valet kaalu ja mõõtmeid, on trahv üksikisikutele ligikaudu 119 eurot ja füüsilisest isikust ettevõtjatele 237-356 eurot. Juriidilisi isikuid trahvitakse sama asja eest umbes 5900-9500 euroga.

Selliste meetmete kasutamine peaks vähendama liikluspiirangutega teedel sõitvate veoautode arvu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077